Пт. Жов 18th, 2024

Принцип роботи та переваги бездротових пристроїв MagSafe

Пройшло близько двох років з моменту, коли Apple представила новий спосіб заряджати смартфони. Виробник вирішив цю проблему дещо нестандартним способом і представив MagSafe.

Особливості використання MagSafe для iPhone

  • Магнітна пластина, яка кріпиться на задню частину смартфона.
  • Заряджання вдвічі швидше, ніж інші методи без використання дротів.
  • Можна використовувати починаючи з iPhone 12.

Переваги пристрою MagSafe:

  • Можливість заряджати смартфон у автомобілі.
  • Відсутність перешкод у використанні пристрою.
  • Можливість використання разом з чохлами та захисними бамперами.

Наразі, крім MagSafe, існують кілька інших бездротових зарядок, які можна використовувати для iPhone. Серед них є тримачі, призначені спеціально для автомобілів, більше видів аксесуарів MagSafe тут – https://chohol.com.ua/catalog/magsafe. Однак їх швидкість заряджання набагато повільніша, ніж у MagSafe.

Як заряджати кілька пристроїв Apple одночасно?

Пристрій magsafe duo виявився відмінним рішенням. Це аксесуар, який дозволяє заряджати iPhone та Apple Watch одночасно. Крім того, можна також заряджати звичайні AirPods. Для користувачів, які не мають автомобіля, цей пристрій може здатися зайвим. Однак, якщо людина постійно перебуває в дорозі, це відмінний пристрій, який можна використовувати в автомобілі, заряджаючи кілька пристроїв одночасно.

Прості чохли з пластику або силікону ідеально передають магнітні потоки, забезпечуючи зарядку пристрою. Це трохи знижує швидкість заряджання, але пристрій все одно може заряджатися нормально.

Нещодавно з’явився складний пристрій, який дозволяє заряджати одночасно три гаджети: смартфон, Apple Watch та AirPods. Це відмінний вибір для людей, які постійно використовують лише пристрої Apple.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.