Сб. Лип 27th, 2024


Аспірантка з соціальної роботи, яка пішла в ЗСУ

Піхота варта того, аби про неї говорити не один день.

Нижче подаємо допис Аліни Сарнатської (Alina Sarnatska).

Про неї відомо, що вона – аспірантка з соціальної роботи, яка пішла в ЗСУ

Аліна Сарнатська — ліворуч (скріншот з її сторінки)

НАЙКРАЩІ

Майбутнє житиме своє щасливе життя на костях піхоти. Діти і дорослі, всі.

А моя піхота це Михась, який пішов захищати наречену і майбутню дитину. За рік наречена попросила не приїздити додому у відпустку, бо їй треба розібратися в собі. Вона розібралась і тепер у Михася немає куди приїжджати.

Моя піхота це Вітька. Вернувся без ноги, на роботу в селі не беруть, жінка плаче, Вітька бухає. Виплати по пораненню закінчилися. Вітька каже краще б вмер, хоч дітям гроші.

Моя піхота це Рома, який відмовився від евакуації, довгі години чекав підкріплення і повз в пеклі, щоби забрати двох наших мертвих. Тепер він живе у великому місті, люди в метро сидять біля нього і голосно сміються і все це виглядає так, ніби він звичайна людина. А він – Герой.

Моя піхота це Олена з Буковини, яка літає на великих безпілотниках. Коли вона пішла воювать, чоловік трошки попишався нею і подав на розлучення. Олена знає що не повернеться, хоче лише забрати з собою побільше ворогів.

Моя піхота це найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі.





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.