Сб. Лип 27th, 2024


Цікаві факти

Часто можна почути фразу про те, що очі є дзеркалом нашої душі. З блакитноокими людьми це твердження набуває буквального значення.

Завдяки світлій райдужній оболонці іншим набагато простіше сприймати емоційний стан таких людей.

 

Вони вважаються більш відкритими, ніж кароокі чи зеленоокі.

Астрологи кажуть, що блакитноокі люди тісно пов’язані з повітряною стихією. Вони мають динамічну та досить потужну енергетику, з якою часом дуже важко впоратися. Це може призводити до виникнення конфліктів. Блакитноокі люди схильні до випадкових зв’язків, тимчасових романів, адже мають мінливу натуру.

Наукове дослідження виявило, що існує цікава закономірність між уподобаннями партнерів та кольором очей.

 

Жінкам та чоловікам, які були учасниками опитування, показували фотографії осіб протилежної статі з різною зовнішністю та просили вибрати ту людину, яку вони вважають найпривабливішою.

 

За результатами, чоловіки з блакитним кольором очей вважали, що жінки з очима такого ж відтінку для них більш привабливі.

Хоча з першого погляду може здатися, що блакитноокі люди дещо холодні та відсторонені, але насправді вони несуть у собі почуття глибокого романтизму. Цей відтінок очей вказує на мрійливу натуру, що була сформована під впливом дитячих пригодницьких книжок. Вони зберігають чудову уяву та чарівні фантазії протягом усього свого життя.





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.