Сб. Жов 5th, 2024

На такі автомобілі варто звернути увагу

Далеко не всі автомобілі зберігаються в однакових умовах, тому деякі водії стикаються з тим, що ремонтувати свою машину дорожче, ніж купити нову.

Але іноді ви зустрічаєте на дорогах машину, яку бачили в американських фільмах 90-х років, і дивуєтесь, як вона ще їздить так довго.

Пропонуємо вам переглянути перелік автівок, які за твердженнями експертів, працюють майже необмежений період.

Toyota Camry

Автомобіль вийшов на дороги в 1982 році. З того часу Camry пережив кілька змін, але одне залишилося незмінним: він залишається надійним автомобілем, навіть якщо за кермом абсолютний новачок.

Цей автомобіль є одним із найкращих на ринку завдяки автономній підвісці та потужним двигунам.

Honda Civic

Надійність на дорозі демонструє японська модель. Цей бренд відомий своїм міцним двигуном і чудовою керованістю. Водії також говорять, що машина міцна та довговічна, і що ремонт дуже рідкий.

Subaru Impreza

Це ще один японський транспортний засіб у нашій добірці, який не тільки надійний, але й має спортивний вигляд. У цій моделі легко керувати повним приводом. Subaru також має високу прохідність. З цією машиною можна відчувати себе впевнено навіть у найскладніших обставинах.

Toyota Prius

Надійна машина, яка споживає мало палива. Toyota продала 6 млн автомобілів Prius з 1997 року. Модель залишається надійним автомобілем, навіть якщо за кермом абсолютний новачок.

Mercedes-Benz S-Class

Напевно, найбільш живучий автомобіль на авторинку. Марку багато українців знають ще з початку 1950-х років. Цю машину використовували для перевірки нових систем у наступні роки.

Наприклад, автомобільний виробник провів тести на Mercedes-Benz S-Class:

  • подушок безпеки;
  • покращення антиблокувальних систем;
  • керування голосом.

Крім того, ця марка стала основною в модельній лінії Mercedes-Benz майже відразу після появи.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.