Пт. Жов 11th, 2024

У переліку автомобілі різного класу

Придбати автівку просто з салону може не кожен. Тож більшість українців купують вживані автомобілі. Це економить значну суму грошей.

Але часто трапляється так, що така покупка перетворюється на фінансовий тягар. Річ у тім, що деякі вживані автомобілі можуть мати проблеми і ремонт влетить у копієчку, передає gobankingrates.

Зокрема, механіки радять триматися подалі від кількох популярних моделей авто.

BMW

Як би вам не хотілося вразити оточення наявністю автомобіля BMW, але досвідчені майстри не рекомендують купувати вживані зразки, незалежно від року випуску. Ціни на ці автомобілі, як правило, божевільні. А витрати на технічне обслуговування та ремонт зашкалюють.

Fiat 500

Автомобілісти настільки незадоволені вживаними Fiat, що навіть вигадали іронічну абревіатуру: Fix It Again Tony (Полагодь його знову, Тоні). Якщо ви купуєте вживаний Fiat, варто триматися подалі від будь-яких автомобілів Fiat 500 2012-2016 років випуску. Власники цієї моделі авто можуть зіткнутися з несправністю зчеплення і високими витратами на ремонт.

Ford Escape

Якщо ви бачите у продажу уживаний Ford Escape, вам точно варто продовжити пошуки. Ця модель часто має проблеми з трансмісією, такі як тремтіння та ривки. Ще однією серйозною проблемою цих вживаних автомобілів є підвіска, яка потребує частого технічного обслуговування. 

Volkswagen Eos

Volkswagen припинив виробництво моделі Eos у 2015 році. Та вони досі є одним із найгірших варіантів кабріолета для придбання на ринку вживаних автомобілів. Легковик схильний до механічних проблем, особливо з електричними склопідйомниками та механізмами відкидного верху, що призводить до високих витрат на ремонт. Власники також повідомляють про часті проблеми з підвіскою. 

Chrysler 200

Компанія Chrysler відкликала деякі автомобілі Chrysler 200 2015 модельного року. Серед причин відкликання саме цієї моделі – проблеми з електропроводкою та збої живлення в електричній системі. Також ці вживані авто до того ж мають проблеми з двигуном і контролем швидкості. 



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.