Сб. Вер 21st, 2024

«Гелендваген» – легендарний автомобіль з виразним дизайном, який вважається символом розкоші та достатку. Mercedes G-СІаѕѕ не страшні поїздки бездоріжжям, тому його часто вибирають для подорожей на великі відстані

«Гелендваген» – легендарний автомобіль з виразним дизайном, який вважається символом розкоші та достатку. Mercedes G-СІаѕѕ не страшні поїздки бездоріжжям, тому його часто вибирають для подорожей на великі відстані.

Цей автомобіль випускається з 1979 року, спочатку його розробили як військовий на пропозицію іранського шаха. На відміну від інших модифікацій цей транспорт протягом десятиліть зберігає унікальний дизайн незалежно від модифікації.

Екстер’єр та інтер’єр оновленого Mercedes-Benz G-СІаѕѕ

Цей автомобіль належить до класу повнорозмірних позашляховиків. У новій версії збережені всі фірмові елементи образу – помітне запасне колесо на задніх дверях, міцна передня частина та естетичні накладки на колісних арках. Покупцеві доступні три модифікації:

  • PROFESSIONAL;
  • EXCLUSIVE з оригінальним оздобленням;
  • AMG зі спортивними характеристиками та елементами дизайну.

Передня частина відразу впадає у вічі завдяки вражаючій міцності. Культовий статус Гелендвагена виробник підкреслив за допомогою оновленої решітки радіатора та вишуканого обважування. Кільце запаски виконане з нержавіючої сталі та гармонійно поєднується з вишуканими лініями позашляховика.

У салоні цього автомобіля завжди комфортно перебувати як водію, так і пасажирам. Спортивне багатофункціональне кермо зі шкіряною обробкою подарує задоволення під час водіння. Сенсорні панелі дозволять керувати навігацією та іншими функціями, не відриваючи рук. Всередині завжди можна створити атмосферу під настрій за допомогою підсвічування вентиляційних отворів із 64 відтінків.

Оснащення Mercedes-Benz G-СІаѕѕ: ще більше можливостей для зручності

Водій «Гелендвагена» впевнено почуватиметься за кермом, навіть якщо у нього невеликий стаж. Позашляховик легко долає будь-які перешкоди на шляху, тому стане відмінним вибором як автомобіль для подорожей. Місткість і міцність – не єдині його переваги.

Варто відзначити безліч технологічних рішень для комфорту та безпеки:

  • система автоматичного клімат-контролю THERMOTRONIC. Температуру та рух повітря завжди можна налаштувати під свої потреби;
  • помічник екстреного гальмування. Дозволить уникнути зіткнення з транспортом чи іншими перешкодами. Не тільки дає попередження, а й за необхідності автоматично спрацьовує;
  • система ENERGIZING. Пропонує велику кількість програм для розслаблення та відпочинку в дорозі;
  • інтеграція зі смартфоном для бездротового підключення до системи MBUX та доступу до програм.

Mercedes-Benz G-СІаѕѕ – повнорозмірний позашляховик, який став легендарним завдяки не мінливому дизайну і потужним характеристикам. Цей автомобіль забезпечить комфортну їзду будь-якою трасою, в тому числі бездоріжжям.

*



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.