Чт. Вер 19th, 2024

Головні тренди взуття які прийдуться вам до смаку

Осінній та зимовий гардероб кожної модниці потребує різноманітного взуття: балетки для жіночних образів, кросівки для активного відпочинку та лофери для ділових зустрічей або на щодень. Стилісти виділили наймодніші моделі.

Мюлі

Мюлі — це взуття на каблуку з відкритою п’яткою, яке відрізняється комфортом і практичністю. Більшість моделей мають закритий носок, але є й варіанти з відкритими пальцями. Мюлі можна носити як на голу ногу, так і з носками.

Туфлі Мері Джейн

Туфлі Мері Джейн — які в 90 – х роках були популярні в школах, знову в моді. Вони мають каблук-платформу, закруглений носок і пряжку на верхній частині стопи. У 2024 році можна знайти не лише класичні чорні моделі, а й туфлі різних кольорів, з різною висотою каблука або на плоскій підошві.

Лофери

Лофери— це туфлі без шнурків з характерним напівокруглим швом на носку. Вони нагадують мокасини, але, на відміну від останніх, мають каблук. В цьому сезоні в моді як лофери на платформі, так і класичні, а також моделі з замші.

Ботфорти

Ботфорти — чудовий вибір для прохолодної погоди. Звертайте увагу на комфорт: взуття має бути зручним як в стоячому, так і в сидячому положенні, не стискаючи ноги. Для повсякденних образів підійдуть матові шкіряні або замшеві ботфорти з невеликим каблуком, а для вечірніх нарядів — лаковані моделі на високій шпильці.

Жокейські чоботи

Жокейські чоботи — для верхової їзди з простим силуетом сподобаються тим, хто полюбляє стиль мінімалізм. Моделі з круглим носком можуть стати елегантною альтернативою ковбойським чоботам.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.