Вт. Жов 1st, 2024

Молодик — це фаза Місяця, коли його не видно на небі

Молодик 2 жовтня 2024 року має особливе значення, оскільки кожен молодий Місяць пов’язаний з новими починаннями, очищенням та внутрішнім перезавантаженням.

В народних прикметах і забобонах молодик завжди був важливим моментом, адже вважалося, що енергія місяця може впливати на наше життя.

Молодик символізує нові початки, тому в цей день бажано планувати нові справи, проєкти або приймати важливі рішення. Вважається, що все, розпочате в молодик, матиме успіх.

У день молодика рекомендується звільнитися від старого, як в матеріальному, так і в емоційному плані. Можна робити генеральне прибирання або позбуватися старих речей, щоб очистити простір для нового.

Є прикмета, що в молодик добре класти гроші під подушку або тримати монету в руці під час спостереження за новим місяцем, щоб залучити фінансове благополуччя.

Важається, що саме в молодик варто загадувати бажання, оскільки місяць починає рости, і разом з ним зростатимуть ваші можливості для виконання задуманого.

Молодик – це час спокою та внутрішньої гармонії, тому не рекомендується конфліктувати або вирішувати важливі суперечки. Це може негативно вплинути на подальші стосунки.

Єзабобон, що в молодик краще не підстригати волосся, оскільки це може призвести до втрати енергії або сил.

Якщо під час молодика звернутися до лікаря або розпочати лікування, процес одужання може пройти легше і швидше, оскільки організм налаштований на відновлення.

Джерело



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.