Пн. Тра 20th, 2024


А також дав поради, які допоможуть вам використати енергію цього дня з користю для себе

8 травня о 6:22 за київським часом у сузір’ї Тельця настав останній весняний Молодик.

– Травневий молодик наповнений сильним впливом Тельця. Світила будуть в оточенні ще трьох планет: Венери, Юпітера й Урана, які все ще йтимуть по Тельцю, висуваючи на перший план теми матеріальних і нематеріальних ресурсів і наших цінностей, – написав Влад Росс у Telegram.

Астролог зазначає, що Молодик – це формування нових планів і намірів, які ви будете реалізовувати в цьому місячному місяці.

Перші два тижні після 8 травня 2024 року – це набір енергії, посилена робота і реалізація важливих планів (Місяць, що зростає).

Молодик у Тельці зазвичай привертає нашу увагу до матеріального світу, особистих ресурсів і цінностей. Зараз буде важливо задуматися про те, які у вас є матеріальні потреби, чого ви конкретно потребуєте. У молодик можна складати плани щодо реалізації цих бажань і вже після молодика приступати до активних дій.

– Молодик у Тельці може допомогти вам у тому, щоб підняти особистий ресурс, наприклад, це непоганий привід, щоб всерйоз зайнятися здоров’ям, правильним харчуванням, косметологією, поліпшенням загального самопочуття, – додає експерт. 

 

Поради в Молодик, які допоможуть вам стати успішнішими:

  • Подумайте над тим, що саме ви хотіли б ви змінити в собі або своїй щоденній рутині, щоб стати красивішими й енергійнішими, зберігати ресурс, не зливати енергію даремно.
  • Складіть список цих справ протягом дня 8 травня 2024 року, розпишіть конкретний план реалізації, коли й що ви будете робити.
  • Якщо інформації поки що мало, пошукайте її додатково, наприклад, потрібні курси чи наставництва.
  • Обов’язково візуалізуйте свій результат, як ви почуватиметеся, як зрозумієте, що ваші плани здійснилися.

– Марс у знаку Овна буде тільки допомагати вам у ваших цілях у майбутньому місяці, тому що він дає імпульс і допомагає проявити ініціативу.

 

До того ж Марс уже відокремився від з’єднання з Нептуном, який дещо розмивав активність, даючи їй невизначеність, – підсумував Росс.





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.