Вт. Жов 8th, 2024

Цього сезону модні стрижки з 90-х

Цієї осені трендовими залишатимуться короткі стрижки, однак власницям довгого волосся також є модні зачіски.

Кроп

Ця коротка стрижка для жінок завойовує серця. Загалом стилісти прогнозують, що упродовж усієї осені 2024 року в моді будуть саме короткі зачіски, навіяні ностальгією та модою 90-х.

Кроп – це укорочений варіант популярної стрижки боб каре. Така текстурована стрижка має свіжий вигляд, а ще вона підходить для кучерявого від природи волосся.

Драпірований чубчик

Подовжений драпірований чубчик має затишний вигляд, тому й чудово підходить під атмосферу всього осіннього сезону. Цієї осені в моді будуть різноманітні чубчики: від тонких і прямих до пишних.

«Метелик» шарами

Стрижка «метелик» цієї осені знову повернеться в тренди. Тому, що вона по-справжньому універсальна зачіска, яка додає волоссю красивої структури та об’єму. Також вона гарно обрамляє обличчя завдяки своїм шарам біля підборіддя, але дозволяє зберегти основну довжину волосся.

Міді

Стрижку міді можна назвати ідеальним проміжним варіантом, оскільки вона схожа на короткий боб, однак водночас залишає багато місця для укладання. Вона додатково допомагає зробити волосся здоровим, об’ємним і густим.

Однак, ідеальної довжини цієї стрижки не існує. Комусь підходить прямий зріз, а комусь шари, щоб додати текстури.

Нара боб

Це незвичайне каре отримало свою назву завдяки популярній моделі Нарі Сміт. Саме вона й перетворила таку зачіску на справжній тренд осені цьогоріч.

Модна стрижка поєднує в собі чубчик набік і стильний боб однієї довжини. Головна особливість такого каре в тому, що за ним дуже просто доглядати. А ще воно гарно відростає, тому його буде набагато легше укладати, ніж піксі або градуйований боб.

Джерело: ТСН

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.