Сб. Лип 27th, 2024

Протаранив понад 40 метрів відбійника та зніс два дорожніх знаки. На Дубенщині у ДТП потрапили військові з Львівщини. Чоловіки є працівниками Львівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Зранку 27 жовтня в селі Молодаво Друге їх авто влетіло у відбійник. Чоловіки отримали травми. За попередньою інформацією, водій авто тверезий. Більше, у прямій мові.

 Підполковник Львівського ОТЦК та СП, перебуваючи за кермом авто, допустив зіткнення із металевим відбійником. В результаті аварії сам водій отримав перелом, а його колега-пасажир, полковник, заступник керівника Львівського ОТЦК та СП – численні забої. Наразі життю чоловіків нічого не загрожує. За попередньою інформацією, військові рухалися на службовому автомобілі, проте наразі ця інформація потребує додаткової перевірки. Попередня кваліфікація правопорушення: порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, – повідомила у коментарі журналістам “Рівне 1” Катерина ГЕРАСІМУК, речниця територіального управління ДБР у місті Хмельницькому.

Читайте також: Елітний автомобіль, що належить матері колишнього керівника Рівненського районного ТЦК, суд залишив під арештом

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.