Сб. Лип 27th, 2024

27.10.23

Ілля Томашевський, Павло Стецюк

Він все життя працював на тролейбусному підприємстві. У Рівному на знак вдячності колеги встановили пам’ятну дошку Олегу Устинову. 50-річний чоловік був начальником рухомого складу “Рівнелектроавтотранс”. Більше про це далі.

Галина Степанівна пригадує останню розмову із сином. Олег Устинов не був кадровим військовим. Усе життя працював у тролейбусному підприємстві.

Колеги 50-річного начальника рухомого складу ініціювали встановлення пам’ятної дошки на честь загиблого військового.

Олег з перших днів пішов до військкомату. Спершу був на навчанні у Львові, а затим вирушив у Чернівці. Та з половини шляху їх розвернули й направили у Краматорськ. Чоловік не розповідав, де саме проходить службу, місце дислокації постійно змінювалось.

Старший лейтенант Олег Устинов загинув 23 жовтня 2022 року, під час виконання інженерних робіт внаслідок мінометного обстрілу в районі села Білогорівка Донецької області. В Рівному з ним прощалися десятки рівнян. По-особливому віддали шану й колеги.

На підприємстві додають Олег Устинов не єдиний, хто став на захист країни з Рівнеелектроавтотрансу. Нині ще 8 працівників з рівненського тролейбусного підприємства продовжують воювати.

Читайте також: 300 тисяч на ремонт: міська влада Рівного взялася за відомий мурал (ВІДЕО)

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.