Вт. Вер 24th, 2024

У лютому 2021 року патрульні поліцейські у селі Грушвиця Перша, Рівненського району, зупинили вантажівку, в якій водій із Львова незаконно перевозив етиловий спирт без відповідних документів.

Під час перевірки водій надав правоохоронцям товарно-транспортну накладну, де вказано, що вантажівка мала перевозити зимовий автомобільний омивач скла. І на контрафактний алкоголь, і на автомобіль «Scania» суд тоді наклав арешт, повідомили у пресслужбі Рівненської обласної прокуратури.

Водія вже визнали винним у незаконному придбанні, зберіганні та транспортуванні з метою збуту незаконно виготовленого спирту етилового, а також використання завідомо підробленого документа (ч. 1 ст. 204, ч. 4 ст. 358 КК України).  За це йому було накладено штраф у розмірі 63 750 гривень. Крім того, вантажівку з напівпричепом, оціненою у 1,2 млн гривень, конфісковано і передано на потреби Збройних Сил України.

Рішення суду вже виконано, і вантажівку “Scania” отримала з відповідним актом прийому-передачі військова частина Державної спеціальної служби транспорту. Тепер вона слугуватиме для перевезення інших вантажів, які наближатимуть нашу перемогу. 

Читайте також: У Дубенському районі внаслідок пожежі згоріла покрівля господарської будівлі

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.