Сб. Вер 21st, 2024

Стартував набір учасників на національну практичну освітню програму «Компас: рестарт та розвиток бізнесу», яка реалізовується громадською організацією Unite Ukraine спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес та VECTOR GROUP та за підтримки проєкту Міжнародного торговельного центру «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни», який фінансується Урядом Японії.

Освітня програма створена, щоб надати знання й поштовх для розвитку власної справи підприємцям, які змушені були релокуватися через повномасштабне російське вторгнення.

До участі в програмі буде відібрано 220 чинних підприємців мікро-, малого та середнього бізнесу з усіх регіонів України, а також самозайнятих осіб з-поміж ВПО.

Програма передбачає:

● 12 навчальних модулів

● 80+ годин корисного контенту

● практичні домашні завдання

● менторські рекомендації

● обмін досвідом у групах підприємців до 10 осіб

● доступ до спільноти підприємців та нетворкінгу

● онлайн-сертифікат після успішного завершення навчання

Підприємці матимуть можливість здобути знання щодо: планування бізнесу, написання бізнес-плану, маркетингу, продажів, бухгалтерського обліку та фінансового менеджменту, автоматизації процесів управління підприємством, психологічної стійкості тощо. Розвинуті навички допоможуть учасникам у відновленні та розвитку бізнесів, а також підвищенні конкурентоспроможності.

Навчання триватиме з 11 липня до 31 жовтня 2024 року в онлайн-форматі. Окремі заходи проводитимуться офлайн — на базі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес — у Бучі, Рівному, Тернополі та Луцьку, із забезпеченням прямої трансляції для онлайн-учасників.

Дедлайн подання заявки — 30 червня 2024 року. Детальніше про умови проєкту — за посиланням.

 


Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.