Вт. Жов 15th, 2024

Поки ми спимо, печінка працює на всю потужність, позбавляючи нам шкідливих речовин. Правильні напої полегшать їй задачу

Настій з ромашки

Напій швидко засвоюється організмом, вбираючи його корисні речовини. Ромашка має протизапальні і заспокійливі властивості, впливає на нервову систему. За одну ніч сон стане міцним і спокійним. На склянку окропу – 1 столову ложку ромашки.  Дайте настоятися 10 хвилин, і напій готовий до вживання. Для кращого ефекту його потрібно пити протягом 14 днів.

Напій з лимоном

Вода з лимоном зранку – запускає в роботу весь організм.  Але якщо випити його на ніч, результат не буде гірше. Лимон допомагає очистити печінку, але ввечері напій краще пити теплим.  

Напій з лимоном та імбиром

Поєднання цих продуктів дозволяє організму швидше спалювати зайві калорії. Лимон наситить організм вітаміном С і захистить від застуди. Він не тільки підніме імунітет людини, але й не зможе зняти набряки. Імбир покращить обмінні процеси, а зайва вага зникне.

М’ятний напій 

М’ята заспокійливо діє на нервову систему і сприяє травленню. Напій потрібно вживати перед сном, після того, як він запариться. Достатньо взяти 2 столові ложки м’яти на склянку води і прокип’ятити 2 хвилини. Для досягнення результату такий напій потрібно пити протягом 3 тижнів.

Повідомлення про здоров’я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

 



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.