Нд. Жов 20th, 2024

Беремо на замітку

Для того, щоб вилікувати набряклість нижніх кінцівок слід звернутися за допомогою до лікаря, але певною мірою полегшити свій стан можна і за допомогою народної медицини

1. Змішайте скипидар та рицинову олію у співвідношенні 1:2, після цього розігрійте розчин, втріть у ноги та після цього одягніть теплі шкарпетки.

2. Додайте до чайної ложки скипидару яєчний жовток та столову ложку яблучного оцту. Ретельно втріть суміш у хвору ділянку ніг. 

3. Зробіть настій з шавлії, квіток арніки гірської, ромашки, деревію, м’яти перцевої та евкаліпту. Розлийте настоянку у форми для льоду та поставте у морозилку. Кубиками з настоянки проводьте по набряклих ногах (знизу вгору та навпаки) протягом 3-5 хв. 

4. Змішайте по 2-3 столові ложки польового хвоща, споришу та березових бруньок. Чайну ложку суміші залийте склянкою окропу, настоюйте 15 хв на водяній бані, 30 хв – охолоджуйте при кімнатній температурі, процідіть.

Приймайте по столовій ложці тричі на день до вживання їжі.
Після 3 днів прийому – день перерви. Курс – 3 тижні.
(Відвар зберігати у холодному місці). 

Повідомлення про здоров’я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.