Чт. Вер 19th, 2024

Цього не знає про вас навіть мама

У цьому психологічному тесті вам потрібно вибрати один з малюнків, щоб зображені на картинці вище. Тоді ви дізнаєтеся, чи загрожує вам самотність.

Мак 1  

Ви – природжений оптиміст і життєрадісна особистість, яка завжди знаходить способи підняти собі настрій та віднайти радість у буденному. Вас оточує чимало близьких людей, тому самотність точно не для вас.

Мак 2  

Ви маєте сильну волю та сміливість, не боїтеся викликів, які можуть похитнути ваш світ. Проте з часом навіть ви відчуєте втому й захочете, щоб поруч була підтримка. Не турбуйтеся, у вашому житті з’явиться людина, яка стане вашою опорою, допомагаючи разом пройти через усі випробування.  

Мак 3  

Ви свідомо обираєте шлях самостійності, розуміючи, що самотність не означає ізоляцію. Ви продовжуватимете жити повноцінним життям: одружитеся, виховаєте дітей, а згодом спостерігатимете за їхнім життям, як вони стають батьками. Після виконання своїх обов’язків і виходу на пенсію ви будете жити так, як мріяли – займаючись улюбленими справами або подорожуючи.

Мак 4  

Ви незалежна і самодостатня людина, яка любить індивідуалізм. Ви цінуєте власний простір і комфортно почуваєтеся наодинці, уникаючи зовнішніх відволікань. Вам важко допустити когось до свого світу, і тому ви обираєте жити життям, у якому самостійність і свобода є головними пріоритетами.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.