Сб. Лип 27th, 2024

Доленосний період

Для трьох знаків Зодіаку настає важливий період. Життя може кардинально змінитися у кращу сторону. Доленосні події можуть відбутися в особистій сфері представників усіх знаків зодіаку, але у трьох із них життя буквально перевернеться з ніг на голову.

Терези

Терези, які ніяк не могли вирішити, хто з двох шанувальників, які останнім часом ходять за ними хвостом, їм ближчий, будуть позбавлені складного вибору – у їхньому житті з’явиться третій. Йому неможливо скласти конкуренцію, тому все вирішиться саме собою.

Козоріг

Козороги, які зіткнулися з кризою і перебувають у пошуках нового джерела натхнення, знайдуть його в особі нової людини, з якою вони познайомляться саме цього дня. Почавшись із симпатії та легкого флірту, стосунки переростуть у серйозний зв’язок – можливо, на все життя.

Водолій

Водолії, які останнім часом завзято – але поки що марно – намагаються вирішити важливе життєве завдання, найменше розраховують на те, що їм допоможе хтось із близьких – вони воліють з усім давати раду самі. І дарма, бо кохана людина зіграє у ситуації головну роль.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.