Нд. Вер 22nd, 2024

Цікаві та не ординарні особистості

Близнюки

Близнюки володіють світлим розумом і яскравим інтелектом. Цей знак зодіаку вважається найрозумнішим завдяки планеті-покровителю Меркурію, який відповідає за логіку, ерудицію та інтелект.

З дитинства Близнюки виявляють допитливість і кмітливість, швидко вирішують завдання, помічають дрібні деталі та виокремлюють важливу інформацію з потоку. Меркурій наділив їх феноменальною пам’яттю, швидким засвоєнням інформації та проникливістю. 

Діва

Діва, як інтелектуальна сестра Близнюків, також перебуває під впливом Меркурія. Ця планета наділила їх аналітичним складом розуму, уважністю до деталей і критичним мисленням.

Діви не витрачають час даремно, перевіряючи свої знання на практиці, і часто обирають науку та дослідження. Відомо, що серед Дів багато чудових лікарів.

Водолій

Водолій займає третє місце в рейтингу найрозумніших знаків зодіаку завдяки Урану, планеті, яка дарує геніальність. Вони роблять все по-своєму, що корисно в нестандартних ситуаціях.

З дитинства вони виявляють допитливість і зацікавленість у всьому. Вони слідкують за технічним прогресом, люблять нові технології й завжди йдуть в ногу з часом. Водолії — натхненні експериментатори та інноватори, які є надією людства.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.