Пт. Вер 20th, 2024

Визначати характер людини за групою крові почали понад 100 років тому

I група

Вважається, що люди з І групою крові спокійні, зібрані, дуже холоднокровні та серйозні. Вони мають жорсткий характер і дуже надійні. Вони все обмірковують і ретельно планують, і працюють наполегливо і завзято. Вони прагнуть зробити себе такими, якими  себе уявляють.

Власники першої групи крові можуть видаватися іншим дещо відстороненими. Вони намагаються стримувати власні емоції, і оскільки вони постійно практикуються в цьому, їх сприймають як дуже сильних особистостей.

Вони схильні жорстко ставитися до людей не їхнього типу, і поступово оточують себе людьми з таким же характером.

ІІ група

Люди з II групою крові цікаві та зацікавлені у всьому. Але вони точно знають, які з численних інтересів є справді важливими, і які вони намагаються підтримувати. II група схильна швидше досягати успіху у всьому, ніж бути середнячками.

Вони дуже глибоко можуть занурюватися у власний світ, і навіть інколи забувають про решту. Вони мають образ яскравої та привітної людини, повної енергії та ентузіазму, але деякі люди вважають, що насправді всередині вони зовсім інші.

III група

Люди з III групою крові задають настрій для всієї компанії і беруть відповідальність за створення гармонії всередині неї. Загалом вони мирні та безтурботні. Власники третьої групи крові великодушні і схильні щедро витрачати гроші на інших. Однак, як не дивно, вони мають твердий і завзятий характер і схильні потай мати власну думку про все. З іншого боку, вони охоче приймають все нове. Вони легко піддаються впливу інших і можуть вірити в те, що говорять по телевізору.

IV група

Люди з IV групою дуже чутливі. Вони уважні до почуттів інших людей і ставляться до них із турботою та обережністю. З іншого боку, вони суворі щодо себе та своїх близьких. Виходить так, що вони мають дві особи: одна для людей «зовні», інша для людей «всередині».

Вони часто стають сентиментальними та схильні надто глибоко замислюватися. Люди з IV групою мають багато друзів, але їм потрібен час, щоб побути наодинці і зібратися з думками.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.