Пт. Тра 17th, 2024
У нас чудова новина: в закладі розпочали свою трудову діяльність нові сімейні лікарі. Знайомтеся:
🩺Лікар загальної практики-сімейної медицини ІВАННА ГРИГОРІВНА ВОЛОШИНА.
Іванна Григорівна з 2013 по 2015 р. р. здобувала освіту зі спеціальності «сестринська справа» у Костопільському фаховому медичному коледжі Рівненської медичної академії, з 2015 по 2021 р. р. навчалася у Івано-Франківському національному медичному університеті за спеціальністю «лікувальна справа». 2021-2023 р. Пройшла інтернатуру за спеціальністю «загальна практика-сімейна медицина» на базі Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.
Лікар прийнята на роботу у Пісківську амбулаторію ЗПСМ, де буде здійснювати прийом пацієнтів за адресою с. Пісків, вул.. Молодіжна 45.
Тепер і у Великолюбаській амбулаторії є новий лікар.
🩺ПЕТРЕНКО АННА СЕРГІЇВНА здобувала вищу медичну освіту в Полтавському державному медичному університеті з 2015 по 2021 рік за спеціальністю «лікувальна справа» . З 2021 по 2023 роки пройшла інтернатуру за спеціалізацією «загальна практика-сімейна медицина» при Тернопільському національному медичному університеті.
Анна Сергіївна веде прийом пацієнтів за адресою : с. Підлужне, вул.. Юрія Жилки 1.
У Великостиденській амбулаторії також буде працювати молодий спеціаліст.
🩺ПЕТРЕНКО ДЕНИС АНАТОЛІЙОВИЧ здобував вищу медичну освіту в Полтавському державному медичному університеті з 2015 по 2021 рік за спеціальністю «лікувальна справа». З 2021 по 2023 роки пройшов інтернатуру за спеціалізацією «загальна практика-сімейна медицина» при Тернопільському національному медичному університеті.
Денис Анатолійович буде вести прийом пацієнтів у с. Великий Стидин, в. Центральна 1, а також в амбулаторії загальної практики-сімейної медицини №1 м. Костопіль, в. Данила Галицького 10.
Для заключення декларації з лікарями необхідно мати з собою паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон.
Заключивши декларацію, Ви зможете отримувати консультації щодо Вашого здоров’я чи здоров’я Вашої дитини, з питань профілактики, запобіганню та контролю лікування хронічних хвороб , скерування за необхідності на дообстеження та консультацію суміжних спеціалістів, лікарі нададуть рекомендації з питань здорового способу життя, імунізації тощо.
Нагадуємо, що декларацію з лікарем Ви можете заключити при первинному зверненні.
Колектив КНП «Костопільський центр ПМД» бажає новим колегам успіху та плідної праці!
Довідки за телефонами: 097-155-22-13, 098-893-20-18.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.