Сб. Лип 27th, 2024

Те що сучасні панянки і навіть джентльмени обожнюють прикраси нікого не дивує. Правильно підібрані ювелірні вироби додають будь-кому образу завершеності. Крім того, прикраси здатні підкреслити принади зовнішності і відвернути увагу від недоліків і дами цим частенько користуються.Але існує особливий вид ювелірних виробів які з одного боку вважаються прикрасами, але з іншого, і це мабуть їх основний функціонал, є символами.

Золоті каблучки

Так обручкиhttps://zlato.ua/uk/f-obruchky_dyzain-kiltsya/ це символічні прикраси, без яких не проходить жодне весілля. Причому традиція обмінюватися обручками існує в різних країнах і релігіях. Саме тому виробники прикрас пропонують десятки колекцій, моделі в яких відрізняються за кольорами, матеріалами, дизайнами, декорами і навіть формами. Так, сучасні молодята не проти експериментувати навіть з формами і не завжди віддають перевагу класичним варіаціям (типу американки або європейки). Головне, що вибір є і він справді вражаюче великий. Крім того консультанти Злато завжди готові дати слушну пораду, які саме обручки підійдуть, враховуючи смак та фінансові можливості молодят. До речі, цінова політика не тільки демократична але і ціновий діапазон дуже широкий. Це значить що без покупки з бутика не вийде ніхто.

Срібло VS золото

Ті, хто віддають перевагу золоту як дорогоцінному металу, скажуть, що обручки обов’язково мають бути золоті. Це їх вибір, і добре що мануфактури пропонують величезну кількість варіацій на тему золотих обручок. По-перше, відрізняються запропоновані моделі кольором, бо майстри використовують різні сплави. Отже купити обручки є можливість у таких виконаннях (мається на увазі відтінкових) як:

  1. Червоний;
  2. Жовтий;
  3. Рожевий.

А для того щоб досягти холодного білого кольору, майстри золотих справ на метал наносять родієве покриття. Це прекрасне рішення, особливо якщо у когось з молодят чутлива шкіра. Бо родій робить метал (як золото так і срібло) гіпоалергенним.

Якщо ж ви віддаєте перевагу сріблу як металу для виготовлення прикрас, то і тут на вас чекає великий асортимент, адже майстри використовуються так техніки як:

  • Нанесення чорніння;
  • Покриття родієм.

В будь-якому випадку обручки виготовляються з високопробних металів, а це значить, що вони «міцні» і здатні витримати активну експлуатацію. А експлуатація у обручок має бути і активна (адже цю прикрасу носять, як правило, не знімаючи) і дуже довготривала. Адже кожна пара молодят сподівається, що обручки купує один раз і на все життя, і що саме їх кохання буде тривати вічно.

Парні весільні каблучки фото

В бутику Zlato представлені вироби в різних цінових сегментах. Отже обирати є можливість як преміальні прикраси, так і моделі в середньому і навіть бюджетному сегменті. При цьому всі моделі якісні і мають крутий вигляд. І якщо ви саме ті молодята які не хочуть класичні обручки – для вас теж є вибір, бо майстри пропонують обручки які нагадують корону, шайбу або інші не зовсім класичні предмети… Зате вигляд вони мають реально класний і оригінальний.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.