Сб. Лип 27th, 2024

Ювелірні прикраси з золота завжди користуються попитом і тому є кілька пояснень. По-перше це красиво. По-друге, золото завжди в ціні і воно ніколи не виходять з моди. І нарешті, вироби з цього металу довговічні. А саме це треба коли мова йде про обручки.

Золоті обручки

Саме тому золота обручка дуже популярна серед молодят, бо кожна пара надіється носити її не знімаючи на протязі багатьох років. Тому і обирати треба прикраси якісні стильні і довговічні. Консультанти інтернет бутику УкрЗолото продемонструють вам десятки варіацій на тему золотих обручок, бо запропонований мануфактурами асортимент вражає різноманіттям. Причому відрізняються всі версії не тільки стилістикою, але і вартістю, дизайном навіть кольором і формами.

Класика VS сучасність

Насправді буде несправедливим назвати золоту обручку у вигляді кола (опуклого чи плоского) суто класичною прикрасою. Хіба що класичність такого рішення заключається в тому, що прикраси завжди актуальні, не дивлячись на тренди і моду. При цьому обручки не виглядають нудно чи занадто академічно. Тим більше що навіть класику майстри золотих справ «розбавляють» декором у вигляді інкрустації коштовним камінням чи діамантовим грануванням.

Але для того щоб зробити вдалий вибір мали можливість всі молодята, які в пошуках саме золотої обруски, мануфактури пропонують колекції, де представлені і «стандартні» і оригінальні рішення. Отже придбати золоті обручки є шанс у формі:

  • Кола (опуклого чи плоского). Це всім відомі американка і європейка;
  • Корони (дуже популярне рішення, особливо серед панянок);
  • Шайби;
  • Плоского ланцюжка з’єднаного в круг.

Ще одна інновація (окрім різних форм) це не обов’язкова ідентичність обручки нареченого і нареченої. Тобто у чоловіка обручка може бути у вигляді класичного кола, тоді як у нареченої – нагадувати корону чи інший предмет. А чому ні… Хто сказав що обручки мають бути однакові і відрізнятися тільки за розмірами?

Обираючи обручку з золота, також зверніть увагу на кольорове виконання Адже майстри використовують різні сплави і тому вироби з золота можуть мати забарвлення в червоній гамі, жовтій чи навіть рожевій. Якщо важко визначитися з кольором – універсальне рішення придбати обручку виконану шляхом комбінації різних сплавів. Також варто звернути увагу на вироби з білого золота.

У таких прикрас є кілька переваг, і це не тільки блиск та зносостійкість чи стильний вигляд і здатність комбінуватися з іншими ювелірними виробами, але і гіпоалергенність. Бо родієве покриття забезпечує цей ефект, і тому якщо у вас чи вашої половинки шкіра схильна до подразнень – обирайте золоту обручку саме з білого голда.

Золота обручка

Асортимент який постійно поповнюється новинками, дозволяє зробити вдалий вибір. Але якщо будуть складнощі в процесі підбору класних і стильних обручок – консультанти UkrZoloto радо допоможуть розібратися з брендами, цінами, особливостями дизайну та декору запропонованих варіацій.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.