Чт. Жов 17th, 2024

Щоб було модно, зручно і тепло

Осінь – перехід від безтурботного тепла до холодів та негоди з мінливою погодою. Тому чоловічий сезонний одяг повинен бути стильним, але теплим. Це чудова нагода обновити свій гардероб новими актуальними речами. Головними тенденціями fashion-дизайнери визначили практичність, функціональність, комфорт. Це стильні лаконічні, комфортні, та багатошарові образи на кожен день.

Осінь 2024 має бути яскравою від різноманітності трендів:

  • Класичний стиль сьогодні не лише для офісних дрес-кодів, а й для елегантних кежуал образів.
  • Любителям розслаблених луків можна вибирати street style.
  • Активним та енергійним чоловікам варто звернути увагу на спортивні стилізації.
  • В тренді поєднання елементів різних стилів, фактур та об’ємів.

Отже, кожен модник може сміливо експериментувати з комбінаціями одягу, взуття та аксесуарів.

Осінній гардероб: що модно носити восени?

Мінлива осіння погода з раптовими похолоданнями та вологістю перше, що впливає на склад сезонного гардероба. Потрібен захист й тепло, а тому без багатошаровості не обійтися. Тому першим чином потрібен верхній одяг.

В топі довгі пальта, тренчі чорного, коричневого та бежевого кольору. Але хітом знову стали куртки. Адже по комфортності вони не мають конкурентів. Та й варіантів виробники пропонують безліч: парки, бомбери, дуті, стьобані з синтетичним та пуховим утепленням, подовжені, короткі. Вони легко поєднуються з джинсами, чиносами, спортивними штанами.

Футболки ідеальний перший шар. Вони можуть бути базовими, або барвистими, з принтом залежно від стилістики та призначення образу. Далі можна одягнути сорочку, світшот, худи, або піджак. На https://answear.ua/m/adidas знайдете одяг, взуття, аксесуари для луків у стилі кежуал, street style, спорт-шик. Адже спортивні речі сьогодні гарно вписуються в різні стилі.

Осінній стиль – комфорт і шик. Яке взуття вибирати?

У плані вибору взуття мода до чоловіків дуже лояльна дозволяє орієнтуватися на власні пріоритети та відчуття комфорту. Тому кросівки можна поєднувати з класикою пальтом, тренчем, а високі черевики зі спортивними штанами.

Мода осені 2024 головними тенденціями вибрала функціональність, зручність. Дизайнери вдало поєднали стильний дизайн із захисними якостями: збереженням тепла, гарним зчепленням підошви та вологостійкістю.

Головні осінні тренди:

  • В тренді низькі елегантні моделі, що вписуються у формальний look, але підходять і до кежуал сетів. Завжди модні челсі сьогодні в топі.
  • Челсі – моделі з еластичними вставками на халявах без застібок та шнурків. В нової інтерпретації вони отримали закруглений мисок, товсту ребристу підошву.
  • Берці – груді високі черевики з щільною шнурівкою.
  • Трекінгові – підходять для любителів гірських походів та міських луків.
  • Кросівки – найпопулярніший варіант. Для холодної пори є високі хайтопи.

Правильно вибране взуття зробить образ виразним та актуальним. Знайти свою ідеальну пару зможете на Answear.ua за посиланням https://answear.ua/k/vin/vzuttya/cherevyky-i-choboty.

Як бути стильним і актуальним?

Це не надто складне питання, адже мода дозволяє багато вільностей у поєднанні предметів одягу та взуття. Тому класичний костюм можна комбінувати з чорними, сірими кросівками в моноколірі, спортивні штани з високими черевиками, піджаки з пальтом та курткою.

Але в кожному образі варто приділити увагу аксесуарам. Стильний шарф, ремінь, краватка, сумка, рюкзак, годинник вносить завершальний єднальний штрих до образу.

на правах реклами



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.