Пн. Вер 16th, 2024

На що варто звертати увагу?

Які ознаки допоможуть вам зрозуміти, що вас оберігають вищі сили?

Веселка. Езотерики переконують, що це надзвичайно гарне природне явище може бути ознакою того, що ваш янгол-охоронець поруч із вами. Якщо ви бачите веселку у той час, коли маєте якісь проблеми, можете бути впевнені, вас бачать і вам допоможуть. 

Знайдені копійки. Якщо ви знайшли на вулиці гроші у вигляді монет, знайте, що небесний захисник поруч і оберігає вас.

Пір’я, яке літає у повітрі, означатиме те, що до вас наблизився янгол, тому ви можете нічого не боятися, бо знаходитеся під його пильним наглядом. Варто зберегти перо, яке ви знайшли на вулиці, воно стане вашим захисним талісманом.

Раптове відчуття холоду чи тепла. Якщо вас обдало жаром чи холодом, ваш янгол-охоронець хоче вам сказати, що ви робите щось не так. У такі миті варто переглянути й скоригувати свою поведінку. Коли ви відчули тепло, яке розлилося по тілу, це означає підтримку вашого небесного охоронця.

Хмари, що мають форму людських силуетів, вказують на те, що вам варто сфокусуватися на чомусь. Варто придивитися до фігур, можливо, це для вас стане підказкою.

Несправні гаджети. Якщо раптом зламався телефон, мікрохвильовка чи пульт від телевізора, вас спонукають задуматися про свою поведінку та помисли, вони можуть бути небезпечними й нашкодити вам та іншим людям. 

Чуєте своє ім’я. Вам здалося, що вас хтось покликав? Це може означати доленосну подію у вашому житті – переїзд до іншої країни, зустріч важливої людини, кардинальні зміни на роботі чи в навчанні тощо.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.