Сб. Лип 27th, 2024

У Рівному розпочався триденний тренінг “Підготовка та управління проєктами” у рамках проєкту Програми розвитку ООН в Україні “Посилення стійкості громад в регіонах України”, що фінансується Урядом Великої Британії.

Учасниками тренінгу стали представники неприбуткових організацій, регіональної та місцевої влади, локальних бізнес-спільнот, національні, регіональні та місцеві експерти з розбудови партнерства та проєктного менеджменту. Від Костопільської міської ради участь у заході взяли очільниця ЦНАПу Людмила Корнюша та адміністратор ЦНАПу Олена Гордєєва.

Учасники тренінгу мають можливість  здобути цінні знання та навички :

формувати спроможні команди на рівні громад для вирішення кризових ситуацій із використанням проєктного підходу;

удосконалювати проєктні пропозиції, орієнтовані на кінцевих бенефіціарів/людей, їхні потреби, а також зі зміцнення потенціалу та розширення навиків членів команд проєктів з проєктного менеджменту;

розбудовувати партнерські стосунки задля ефективної реалізації проєктів та сталих результатів.

До слова, захід проводиться за підтримки Рівненської військової державної адміністрації. Так, з вітальним словом до учасників тренінгу звернулася перший заступник департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОВА, Ірина Гусарова, а також Володимир Кебало, спеціаліст з парципаторного управління і залучення громад Програми розвитку регіонів ПРООН в Україні.

 

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.