Пт. Вер 20th, 2024

Справжній чоловік, якого любили всі: йому лише тільки виповнилося 44

Це сталося несподівано. Несподівано померла дуже гарна і позитивна людина: Артист, співак, жартун і веселун, а понад те – справжній Чоловік, Захисник та Воїн

От як написала про це Ірина Вагнер

Iryna Wagner

Дуже сумна звістка сьогодні, прийшла до мене з рідного села.

 

Зупинилося серце, обірвавши земне життя дуже дорогої людини для мене, мого Кума, мого колеги і просто хорошого друга Сергія Адамовича Мартинюка, в народі всі його звали «Мартин».

 

12 серпня Сергій зустрів свій 44 день народження.

 

В телефонній розмові вітаючи його, побажала довгих років життя, він відповів: «Кума, тож 4+4=8, а 8 це знак безкінечності, то буду жити вічно».

 

Тепер розумію, можливо він щось і відчував, адже тепер він буде жити вічно в Царстві Небесному.

 

«Народний артист» нашого краю і це – без перебільшення, адже такого таланту який мав Мартин, можна рідко зустріти.

Його тембр голосу, який впізнавали всі, його бездоганна гра на гітарі, його безтурботне відношення до життя, його жарти та його дружелюбність все це ми будемо тепер лише згадувати та переглядати по відео і на світлинах.

 

Можу багато чого доброго і хорошого про нього написати. В перші дні повномасштабного вторгнення він не вагаючись став на наш з вами захист.

 

Я ніколи не забуду нашу розмову, коли він вперше прийшов додому після поранення, показуючи на нерухому праву руку він сказав: «Кума, це не рука померла, це помер «Мартин», якщо я її не спасу, мені немає чого жити…»

І він заплакав. Адже він жив музикою, жив співом і грою на гітарі, піаніно… І мало хто це усвідомлював, що для музиканта, залишитись без дієвої правої руки це дійсно майже смерть.

 

Я щиро співчуваю дружині Оксані, бо бачила, як вона щиро його кохає, не дивлячись на його порою не обдумані проступки. І бачила як він слухав і поважав лише одну її.

 

Кріпості духу тобі Оксано! Щирі співчуття всій його великій родині, друзям, побратимам та просто знайомим.

 

Царство Небесне його душі!

 

Світла та вічна пам’ять тобі «Мартин»!

Мартин, як ти міг так рано нас покинути??? Ну як???



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.