Сб. Жов 5th, 2024

Кому пощастить

Напередодні зійшов Молодий Місяць, відкриваючи новий період зростання, стимулюючи наші почуття і спрямовуючи нашу енергію вперед.

Ця небесна подія означає оновлення, а для деяких знаків Зодіаку вона ознаменує важливий новий початок у житті. Доля виділила трьох знаків Зодіаку, яким особливо пощастить цього місяця.

Леви

Молодий місяць відкриє багато можливостей, які можуть допомогти швидше досягти поставлених цілей. Однак дуже важливо уважно читати написані дрібним шрифтом умови угод і проводити серйозні переговори, перш ніж ухвалювати будь-які рішення.

Водолії

Настав час кар’єрного зростання та втілення мрій у реальність. Молодик підтримає вас у цьому. Ви на порозі досягнення свого найбільшого успіху, тому зосередьтеся на тому, що справді має значення, і залиште позаду нереалістичні фантазії. Будьте відкритими до змін і не опирайтеся їм.

Стрільці

Молодий місяць допоможе відкрити свою справжню особистість. Прийміть свою недосконалість і визнайте красу, яка криється всередині вас. Використовуйте енергію молодика, щоб залишатися вірним собі та прийняти свою справжню особистість. Дозвольте собі знайти зцілення та визнати свою внутрішню силу.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.