Сб. Вер 21st, 2024

Ранковий ритуал, що підіймати настрій на цілий день 

Існує п’ять продуктів, які відмінно гармонують із кавою, розкриваючи її смак. Так, цей підбадьорливий напій стане ще смачнішим і кориснішим, якщо вживати його з гірким шоколадом, морозивом, випічкою, сиром та фруктами.

Шматок гіркого шоколаду з кавою буде доречний у будь-якій ситуації — не лише за сніданком удома, а й під час ділової зустрічі. Але шоколад треба обирати щонайменше з вмістом 72% какао. Така терпка насолода відмінно поєднується з легкою гіркуватістю кави і точно дозволить підбадьоритися.

Що стосується морозива, то краще вибирати ласощі, у складі яких лише натуральні інгредієнти. У цьому випадку напій набуде унікального вершкового смаку, а також не нашкодить здоров’ю та фігурі.

Випічка теж безпрограшний варіант. Мафіни, брауні, круасани відмінно доповнять ранкову каву і не приведуть до набору зайвої ваги, якщо грамотно включити їх до раціону.

Сир та фрукти теж чудово поєднуються кавою, якщо зробити правильний вибір. Фахівці рекомендують віддавати перевагу сирам з легкою горіховою ноткою, а із фруктів відмінно підійдуть абрикоси, персики, банани.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.