Вт. Жов 1st, 2024

Вітаємо зі святом!

1 жовтня віряни відзначають важливе релігійне свято – Покрову Пресвятої Богородиці. Цьогоріч ця дата припадає на вівторок.

Божа мати завжди вважалася заступницею та покровительницею українського війська. Тож на Покрову відзначається ще й День захисника та захисниці України.

 

Вітання із Покровою

***

З Покровою Пресвятої Богородиці! Нехай Вона покриє Вас своїм святим омофором, оберігає від негараздів та наповнює душу світлом і миром. Нехай у Вашій родині завжди панують щастя, злагода та Божа благодать!

***

Зі святом Покрови! Бажаю, щоб Пресвята Богородиця захищала Вас та Ваших близьких, дарувала здоров’я, спокій та віру в серці. Нехай цей день принесе мир та благодать у Ваше життя!

***

Хай Матір Божа оберігає Вас своїм покровом, й жодне горе й нещастя на землі не торкнеться Вас!

***

У Покрову Богородиці Святої
Хай щастя буде з тобою!
Радість, мир, здоров’я
І благодать з любов’ю!

В день такий бажаю миру,
Сила віри хай росте.
І в родині щастя буде,
І достаток хай прийде.

Вітання захисникам та захисницям

***

Ви – наші захисники, опора держави. Спокій наших будинків, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках. Тож прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та Перемоги!

***

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України! Дякуємо за вашу мужність, патріотизм та силу духу. Нехай Богородиця завжди оберігає вас і ваші родини. Бажаємо вам добробуту, міцного здоров’я та благополуччя. Ви – наша гордість і надія!

***

Шановні захисники та захисниці! В цей день хочу побажати вам міцної віри в перемогу, невичерпної енергії та душевної рівноваги. Ви – ті, хто наближає світлий день для кожного українця. Дякуємо за все, що ви робите для нас і нашої країни!

***

Дорогі захисники та захисниці! Вітаю вас з вашим святом! Бажаю вам перемоги у всіх битвах – як на полі бою, так і в житті. Нехай вас завжди супроводжує удача, а мир повернеться в Україну разом з вами!



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.