Чт. Вер 19th, 2024

Хто найчастіше стає багатієм?

Рак

Важко уявити емоційного, чутливого та домашнього Рака, який на перше місце у житті ставить інтереси своєї сім’ї, у ролі трудоголіка чи акули бізнесу. Але саме ці інтереси змушують його заробляти гроші. Багато грошей. Щоб його родина нічого не потребувала, щоб у його близьких не тільки завжди були запаси на «чорний день», а й солідні накопичення для спадкоємців.

Раки схильні до накопичення грошей, при цьому вони не відмовляють собі в задоволенні робити дорогі покупки для себе та членів сім’ї.

Раки рідко працюють за ідею чи бувають фанатиками своєї професії, вони сприймають її як засіб для заробляння грошей. Якщо професія чи посада припиняють приносити очікуваний дохід, вони легко її змінюють.

При цьому Раки завжди прагнуть досягти фінансової незалежності. Найкращих результатів вони досягають у творчих, розумових, креативних та стратегічних професіях.

 

Лев

Лев прагне багатства не заради самого багатства, а заради можливостей та становища в суспільстві, які дають гроші. Для Лева, який народжується з упевненістю, що він центр Всесвіту, а світ обертається навколо нього, вкрай важливо мати ці можливості.

Леву необхідно, щоб ним всі захоплювалися. Саме тому з ранньої юності вони замислюються над тим, як заробити багато грошей та оточити себе безмежними можливостями.

Леви працелюбні, розумні, креативні, будь-які професійні завдання вони сприймають як гру, в якій неодмінно мають виграти та здобути головний приз. Для них важливо, щоб після будь-якого зробленого кроку їхній банківський рахунок поповнювався на добру суму.

Леви цінують можливості, що їм дають гроші. Вони завжди прагнуть добре одягатися, для них важливо мати гарний будинок, дорогий автомобіль, обідати у найкращих ресторанах.

Сімейні Леви відчувають себе у ролі здобувача та пишаються тим, що можуть забезпечувати свою родину і ні в чому не відмовляти домочадцям. Лев може чудово проявити себе у ролі керівника великого підприємства, продюсера у шоу-бізнесі, дизайнера, нотаріуса.

Козоріг

Козороги – відомі трудоголіки та кар’єристи. Вони фанати своєї професії і часто працюють не через гроші. Гроші, на їхню думку, це лише приємний бонус на додаток до тих професійних висот, до яких вони йдуть протягом усього життя.

Козороги амбітні і завжди прагнуть бути найкращими у своїй професії. Професію вони вибирають до душі і настільки бувають нею захоплені, що можуть працювати без вихідних та відпусток, впевнено йдучи до поставлених цілей.

Саме ця працьовитість допомагає Козорогам заробляти великі гроші, але при цьому вони невибагливі до умов свого життя та порівняно мало витрачають. Їм часто байдуже, на якому автомобілі їздити і яку модель телефону мати, головне, щоб річ виконувала свої основні функції. Тому зароблені гроші у них часто просто зберігаються у банку.

Найбільше Козероги процвітають у творчих професіях, хоча нерідко можуть будувати кар’єру в бізнесі або обіймати керівні посади на великих підприємствах.

Джерело



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.