Сб. Лип 27th, 2024

Нагадаємо, автопригода сталася на трасі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» сьогодні, 10 листопада, неподалік села Нова Любомирка.

Поліцейські відділення №1 (м. Рівне) Рівненського РУП на місці подїі встановили, що 60-річний костопільчанин, водій автомобіля «Citroen Jumper», не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення із легковиком «Toyota Corolla» під керуванням 42-річної рівнянки, яка перед виконанням маневру повороту зупинилася у крайній лівій смузі. Від удару бус перекинувся, а легковик від удару відкинуло на зустрічний автомобіль «Renault Kangoо». Водій останнього — 64-річний житель Вараського району, який разом із дружиною, донькою та дворічною онукою їхали у напрямку Рівного.

Унаслідок зіткнення медична допомога знадобилася сімом учасникам дорожньо-транспортної пригоди. Так, травм зазнали водій та двоє пасажирів «Renault», а також пасажирка «Toyota»: усіх чотирьох госпіталізували. Іще трьох постраждалих, серед яких дворічна дівчинка, після огляду відпустили.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчий відділення поліції №1 (м. Рівне) Рівненського РУП розпочав досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: Рятувальники деблокували потерпілого водія: деталі ДТП за участю чотирьох автівок у Рівненському районі

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.