Пн. Вер 16th, 2024

Хто потрапив до списку?

Рак

Представники цього знака завжди знають, як утримати поряд людей, які їм дорогі, навіть після того, як вони пішли з їхнього життя. Тому Ракам буде досить просто повернути колишнього коханого у вересні, особливо якщо вони вірять, що кохання не зникло, а просто чекає вдалого моменту для повернення. І возз’єднання може стати другим шансом, на який сподівався як Рак, так і його партнер.

Діва

Діви довго аналізували, що пішло не так у їхніх минулих відносинах. І у вересні вони зрозуміють, що так і не знайшли однозначної відповіді, бо почуття до експартнера не пройшли. На представників цього знака чекає серйозна розмова, яка стане вирішальною у їхніх стосунках з колишнім чи колишньою. І, швидше за все, вони вирішать, що варто спробувати вдруге і рухатися далі разом.

Скорпіон

Є велика ймовірність того, що шляхи Скорпіонів та їх колишніх перетнуться у вересні. І цілком імовірно, що вони зрозуміють, що почуття не минули. Пристрасть та хімія змусить людей, народжених під цим знаком, зробити перший крок. І якщо людина все ж таки повернеться в їхнє життя, то це тому, що так судилося. Скорпіонам варто добре про це подумати.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.