Нд. Вер 8th, 2024



Розробник документа – управління економіки та регіонального розвитку Костопільської міської ради.

Відповідно до вимог Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється: проєкт рішення Костопільської міської ради «Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців». 

Проєкт спрямований на виконання вимог чинного законодавства, врегулювання правовідносин між міською радою та платниками єдиного податку. 

Підставою для розробки проєкту регуляторного акту є закон України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Податковий кодекс України.

Проєкт рішення та аналіз його регуляторного впливу  буде розміщено на офіційному сайті Костопільської міської ради 20.05.2024 року в розділі «Економіка/Регуляторна діяльність/Проекти регуляторних актів з АРВ».

З текстом проєкту рішення та аналізом його регуляторного впливу також можна ознайомитися в управлінні економіки та регіонального розвитку Костопільської міської ради за адресою: Рівненська область, Рівненський район, м. Костопіль, вул. Незалежності,7, каб. 229.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі  протягом одного місяця з дня оприлюднення даного проєкту на офіційному веб-сайті міської ради на адресу розробника: Рівненська область, Рівненський район, м. Костопіль, вул. Незалежності,7, управління економіки та регіонального розвитку Костопільської міської ради, або e-mail: econom5@ukr.net від фізичних осіб за особистим підписом; від юридичних осіб – на фірмових бланках, (при наявності печатки) завірені печаткою.

                                Телефон для довідок: (098)9555075

 

Начальник управління економіки

та регіонального розвитку                                                                    Віталій ПОВХ





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.