Вт. Жов 22nd, 2024

Хто вони?

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Астрологи назвали шість знаків Зодіаку, які вже цього тижня натраплять на труднощі та розчарування. 

Овни

Можливі затримки або провали в проєктах, які ви вважали виграшними. Важливо не втрачати самовладання і знайти нові рішення для проблем, що склалися.  

Тельці

Є ймовірність, що ваші плани не принесуть очікуваного доходу, і ви відчуєте, що зусилля були витрачені даремно. Будьте обережні з великими покупками або вкладеннями.

Близнята

Нерозуміння або сварки з близькими людьми можуть загострити емоції, що призведе до непотрібних конфліктів. Постарайтеся бути уважнішими до слів і дій близьких вам людей.

Раки

Цього тижня можливі проблеми з родичами або побутові негаразди, які порушать ваш спокій. Ці труднощі можуть викликати стрес і розчарування, але важливо зберігати терпіння і шукати компроміси.

Скорпіони

Колеги або начальство можуть створити для вас неприємні ситуації, які викличуть розчарування в професійному середовищі. Постарайтеся уникати непотрібних суперечок.

Козороги

Ваші зусилля можуть зустріти несподівані перешкоди. Ймовірно, ви відчуєте, що все йде не за планом. Це може підірвати вашу впевненість у собі, але не дозволяйте невдачам бути сильнішими за вас.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.