Нд. Вер 8th, 2024

Львівські митники теж не бідують. Цікаво за рахунок чого? І кого?..

Поки в Україні війна, дехто продовжує собі набивати кишені.

Як повідомляє «УП»

Журналісти проєкту «Схеми» з’ясували, що дівчина заступника генерального прокурора Дмитра Вербицького Христина Ільницька у 2024-му році стала власницею елітного майна на суму щонайменше 52 мільйони гривень, не маючи для цього достатніх власних офіційних доходів.

Відомо, що вона придбала будинок в елітному котеджному містечку «Коник» (це в Києві – ред.) площею 240 квадратних метрів ринковою вартістю 1,2 мільйони доларів (48 мільйонів гривень) та автомобіль Porsche Macan T 2023 року випуску вартістю 100 тисяч доларів (близько 4 мільйони гривень).

Крім того, судячи з її публікацій в соцмережах дівчина з характерною зовнішністю також стала власницею салону краси у столиці.

 

При цьому, її сукупний дохід, прозвітований перед державою за останнє десятиліття склав трохи більше 360 тисяч гривень.

ДОВІДКОВО:

  • Заступник генпрокурора Дмитро Вербицький офіційно розлучений.
  • Про те, що він перебуває у стосунках Ільницькою свідчать її публікації в соцмережах та камери спостережень, які фіксують їхнє спільне пересування на згаданому новому Porsche.
  • У коментарі «Схемам» заступник генпрокурора Дмитро Вербицький заявив, що їхні стосунки з Христиною Ільницькою не носять сімейний характер, що передбачало б відображення її майна в його декларації, та заявив, що не надавав їй допомогу у купівлі нерухомості.

Люди, коментуючи всю цю ситуацію, зазначають, що «Львівські митники теж не бідують» і на доказ цього публікують ось таке відео, запитуючи:

«Де ж вони беруть такі гроші?»



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.