Сб. Лип 27th, 2024


Люди — проти розбрату? (АК)

Однією з виразних тенденцій останнього часу можна вважати те, що людей реально вже починають вибішувати всі, хто сіють: розбрат, протистояння та внутрішню ворожнечу.

Прикладом того, що суспільство починає одужувати є, зокрема, й реакція на допис  легендарної «Пташки» Поліщук, яка з доброго дива вирішила наїхати на Усика за його «православ’я».

Катерина Поліщук — “Пташка” з Азовсталі

Катерина розгледіла на його боксерському спорядженні ще середньовічний знак «Харизма», що його зараз використовує хтось на Кацапії і вирішила висловитися:

ЦИТАТА:

– Цікаве спостереження. Емблема «сорок сороков», російської релігійної організації, що активно підтримує окупацію України. В ЗМІ пишуть, що геральдика не належить РПЦ, а є древньою символікою фрази «Христос-Помазаний».
Але чому б нам не одягати відомий знак, яка не є власністю відомої нацистської партії, а є древнім солічним символом?

Здається, це цинізм і дволикість. Я поважаю Олександра як спортсмена і дуже люблю дивитись його бої. Проте на мою скромну думку, будучи обличчям України на спортивній арені світу легалізувати подібні погляди та речі як мінімум неетично та двулико.

Цікаво, що люди цей «наїзд» не підтримали, і, якщо подивитися коментарі під дописом Катерини, то виглядає, що навіть серед її аудиторії 90% не розуміють – навіщо «Пташка» провокує розбрат?

 





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.