Сб. Лип 27th, 2024

30.01.24

Людмила Жук, Володимир Захаров, Валентин Злиденний

Принести й отримати одяг. У Рівному на базі Міського палацу культури Хімік діє пункт гуманітарної допомоги переселенцям. Там видають одяг, водночас людей просять приносити хороші речі, особливо чоловічі. Адже центр активно допомагає військовим на сході й відправляють речі в госпіталі. Деталі у сюжеті.

У Рівному працює центр забезпечення речей для внутрішньо переміщених осіб. Тут можна отримати одяг, взуття, речі домашнього вжитку та багато іншого. Координаторка центру Тетяна Хомич каже, що жіночого та дитячого одягу вже мають вдосталь. Найбільше потребують саме чоловічого одягу, адже багато його відправляють на схід для військових та у госпіталі.

Перед відправкою одягу, волонтери пишуть приємні побажання для наших захисників.

У волонтерському центрі зазначають, що у них немає обмеження у тому скільки людина може взяти собі одягу, проте це має бути в межах розумного. Отримати потрібні речі можуть не тільки ВПО, а й сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Щоб отримати одяг, взуття, іграшки, потрібно мати з собою довідку, яка зазначає, що людина являється переселенцем або ж опинилася у складній життєвій ситуації. Волонтери ж зазначають, що також потребують ковдри, постільну білизну, рушники, та зручний одяг для чоловіків.

Отримати, та принести необхідні речі можна у п’ятницю з 10 до 13 години та у суботу з 10 до 16 години.

Читайте також: Торгували підакцизними товарами: Правоохоронці Рівненщини викрили четвертого учасника схеми

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.