Сб. Лип 27th, 2024

27.12.23

Людмила Жук, Володимир Захаров

Різдвяний Вертеп завітав у Рівненську обласну лікарню. Там його проводять другий рік поспіль. Завдяки колядкам не тільки збирають гроші на ЗСУ, а й повертають давні українські традиції. Зібрані кошти передадуть для свого колеги, який є військовим медиком, для оснащення автомобіля. Детальніше розповість Людмила Жук.

Другий рік, поспіль, у стінах Рівненської обласної клінічної лікарні, проходить Різдвяний Вертеп. Завдяки йому збирають гроші на підтримку Збройних сил України.

До різдвяного вертепу долучилися представники всіх відділень лікарні, а також і діти працівників. Учасники запевняють, що до заходу віднеслися доволі відповідально. Після завершення робочого дня всі одразу йшли на репетиції. Як говорить Євгенія, на сьогоднішній день, для них це не просто свято.

Ролі обирали так, щоб кожен зміг показати себе та проявити свій артестизм. Олександр ж обрав чорта не випадково. Грає його вже другий рік поспіль. Запевняє, що завдяки цій ролі, може проявити себе. Граючи чорта почуває себе вільно.

На завершення, всі хто прийшов підтримати своїх колег, друзів, долучилися до спільної колядки. Таким чином працівники обласної лікарні не лише хочуть зберегти українські традиції, а й зробити благородну справу – допомогти Збройним силам України.

Читайте також: Президент призначив стипендії для молодих митців з Рівненщини

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.