Сб. Лип 27th, 2024


Колір очей наділяє кожного з нас певними талантами та можливостями

Очі, які часто називають дзеркалом душі, – це одне з перших, що люди помічають, коли дивляться на нас. Американські вчені дослідили, що колір очей розкриває не тільки індивідуальність людини, але і її таланти.

  • Блакитний колір очей.

Науковці визначили, що люди з блакитними чи волошковими очима найталановитіші та найуспішніші. А все завдяки тому, що вони багато працюють і йдуть до своєї мети, незважаючи ні на що. Тому життя винагороджує їх багатством, щастям та успіхом.

  • Зелений колір очей. 

Власники такого кольору очей талановиті й надзвичайно креативні. Вони мрійливі, емоційні та працьовиті. Також вирізняються принциповістю та рішучістю, водночас вони самодостатні й таємничі, що підсилює їхню харизматичність. Для цих людей важливо, щоб їхня робота їм подобалася, інакше така діяльність не принесе їм успіху та благополуччя.

Зазвичай власники темних карих очей – це сміливі та рішучі особистості з яскраво вираженими лідерськими якостями. Такі люди здатні вести за собою, є прекрасними політиками, підприємцями та керівниками. Мають сталеві нерви та складний характер, не вирізняються поступливістю.

  • Світло-карі очі. 

Власники такого кольору очей – талановиті та творчі, вони люблять мистецтво у всіх його проявах. Можуть бути письменниками, художниками та музикантами. Зазвичай ці люди сором’язливі, не одразу відкриваються оточенню, проте вкрай глибокі та багатогранні особистості.





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.