Сб. Лип 27th, 2024


Прикмети наших пращурів

Як не дивно, мурахи в будинку — прикмета добра.

Чорні комахи символізують прибуток в гаманці. Ви отримаєте премію на роботі, виграєте в лотерею або несподівано станете власником чималої спадщини.

Руді мурашки в будинку — прикмета, зазвичай сигналізує про майбутню подорож. Вас чекає дорога в далекі місця, де ви відпочинете, наберетеся сил і поправите своє здоров’я.

Маленькі лісові мурашки у квартирі — символ просування по службі. Ви досягнете великих успіхів в кар’єрі, і зараз йдете вірним шляхом.

Якщо у вас з’явилися мурашки взимку — розраховуйте на щастя у фінансовій сфері. Можете сміливо робити покупки, не боятися витрачати великі суми.

Коли комахи заводяться у квартирі навесні зверніть увагу на своє здоров’я. Можливо, вам треба трохи відпочити від повсякденних турбот, зміцнити свій імунітет.

У разі, якщо мурашки відвідали ваш будинок влітку, будьте готові до поповнення в сімействі. Можливо, це торкнеться особисто вас або найближчих родичів.

Завелися мурахи восени — отримаєте вигідну пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Завдяки цьому ваше життя зміниться в кращу сторону, перед вами відкриються нові перспективи.

Споконвіку кожна господиня знає, що вивести мурах — дуже складне завдання. Однак рано чи пізно вони залишають житло самі.

Не варто панікувати, дізнавшись, що у вас завелися мурахи в будинку, подивіться на це з іншого боку. Можливо, це виявиться добрим знаком і ви знайдете щастя.

Повір’я говорить, що добро відвертається від тих, хто розоряє мурашники. Це ще одна причина не виганяти їх зі свого будинку.

Джерело



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.