Чт. Вер 19th, 2024

Дехто схожий не лише зовнішньо, а й

У французького актора Алена Делона було бурхливе особисте життя і в результаті кількох стосунків у нього народилося четверо дітей від трьох жінок. Всі діти легендарного секс-символа дуже схожі на нього.

Ентоні Делон

Він народився 30 вересня 1964 року в Лос-Анджелесі в сім’ї Алена Делона та його другої дружини Наталі Делон. 1968 року Ален і Наталі Делон розлучилися. Ентоні пішов стопами батька і теж став актором.

Анушка Делон

Єдина дочка знаменитого французького актора народилася 1990 року від стосунків Делона з нідерландською моделлю Розалі ван Бремен. Цікавою рисою зовнішність дівчини стали її очі, адже вони різного кольору — карого і синього. Анушка теж стала акторкою.

Ален-Фаб’єн Делон

Друга дитина Делона та Розалі ван Бремен. Ален-Фаб’єн народився 1994 року у Франції. На відміну від сестри та брата, він спробував себе в моделінгу і неодноразово брав участь у показах відомих брендів.

Крістіан Аарон Булонь

Син Делона та співачки Ніко. На відміну від решти трьох дітей цієї дитини актор не визнав. Спочатку його виховувала мати, але потім його всиновили мати Делона Едіт та її другий чоловік Поль Булонь, чиє прізвище хлопчик згодом узяв.

Він був французьким фотографом, актором та письменником. 2023 року Крістіан Аарон, якого вдома називали просто Анрі, помер у Парижі після передозування наркотиками.

Джерело: ТСН



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.