Вт. Жов 15th, 2024

Гроші будуть «липнути» до тих, хто готовий ризикнути 

ТЕЛЬЦІ

Тельцям нарешті посміхнеться успіх у фінансових справах. Це слушний момент для реалізації справ, які тривалий час залишалися у підвішеному стані. Навіть найсміливіші ідеї можуть принести відчутний дохід, якщо бути наполегливим і не боятися брати на себе відповідальність.

Найкращим чином підуть справи з нерухомістю, великі покупки та укладання нових угод на тривалий термін. Ймовірно – це буде нова робота. З середини жовтня справи підуть в гору. Доходи зростатимуть і зірки обіцяють навіть випадкові доходи.

ЛЕВИ

Львів очікує на справжній фінансовий прорив. Починаючи з  середини жовтня  вони відчуватимуть, як грошові потоки буквально йдуть до них з усіх боків. Харизма та впевненість у собі допоможуть укласти важливі угоди та залучити до себе потенційних партнерів.

Це час, коли варто бути активними та використовувати свої лідерські якості на максимум. Можуть з’явитися пропозиції щодо нової роботи або підвищення зарплати, а також можливі бонуси за успішно виконану роботу.

СКОРПІОНИ

Починається період стрімкого зростання доходів й для Скорпіонів. Грошова удача прийде до вас через ділові зв’язки та нові проєкти. Варто прислухатися до пропозицій, які можуть здаватися надто ризикованими, на перший погляд — вони виявляться перспективнішими, ніж ви думаєте.

Також можуть зненацька повернутися старі борги, на які ви давно не розраховували. Головне — не прогаяти свій шанс, діяти рішуче і з розумом.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.