Сб. Лип 27th, 2024

За минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували 3 пожежі та 3 рази надавали допомогу населенню. Про це повідомляють в головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

Першого жовтня об 11:25 м. Рівне поблизу вул. Свєшнікова. Загоряння побутового сміття на відкритій території на площі 2 м кв. Причина та збитки встановлюються.

Першого жовтня о 19:46 поблизу с. Мощаниця, Острозької ТГ, Рівненського району. Загоряння побутового сміття на відкритій території на площі 100 м кв. Причина та збитки встановлюються.

Другого жовтня о 02:41 м. Здолбунів, Здолбунівської ТГ, Рівненського району по вул. Мартинівка. Загоряння будівельного сміття на відкритій території на площі 15 м кв. Причина та збитки встановлюються.

Першого жовтня о 15:30 автодорога Київ-Чоп поблизу с. Гранівка, Козинської ТГ, Дубенського району. Надання допомоги з деблокування загиблого водія та пасажирки з легкового автомобіля Chevrolet Tacuma, відключенню АКБ після зіткнення з деревом.

Першого жовтня о 16:50 с. Озерськ, Дубровицької ТГ, Сарненського району по вул. Комунальна. Надання допомоги зі знешкодження кубла шершнів в навчальному закладі.

Першого жовтня о 21:32 м. Рівне, вул. Карнаухова. Надання допомоги з відкривання вхідних дверей квартири, в якій перебувала неповнолітня дитина.

Читайте також: На Рівненщині знищили кубла шершнів у господарствах

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.