Сб. Жов 19th, 2024

У зв’язку з ожеледицею на дорогах Рівненської області, на автошляхи виїхала снігоприбиральна та піскопосипальна техніка. Про це повідомляють в Рівненській ОДА,

Дороги обробляються спеціальною сумішшю. Матеріалів достатньо. Наразі ключова задача — безперервний і безпечний транзит основними артеріями – М-06, М-07, М-19, Н-22 та Н-25, — повідомляє виконувач обов’язків голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

На дорогах державного значення працює 32 одиниці техніки. На автошляхи загального користування місцевого значення наразі виїхало 29 одиниць техніки — навантажувачі, піскорозкидачі, плужні трактори. Триває очищення покриття від мокрого снігу з одночасним розподілом протиожеледного матеріалу. Ближче до ранку техніки на дорогах побільшає.

У Рівненській ОДА нагадують, шо через ожеледицю можливе ускладнення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг. Прохання до водіїв – бути максимально уважними та обережними за кермом. У разі інтенсивного снігу — не залишати транспорт в місцях, де він буде ускладнювати роботу снігоприбиральної техніки.

Читайте також: У Рівному через негоду можуть заборонити рух великогабаритного транспорту

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.