Ср. Вер 18th, 2024

Дехто вважає, що вона шукає собі пару

Українська співачка Віра Брежнєва через 2,5 роки після розлучення з Валерієм Мєладзе, як виглядає, все ще продовжує насолоджуватися вільним життям.

Її інстаграм-сторінка, яка має понад 13,5 мільйонів фоловерів, демонструє нам співачку в різних образах і стилях, але незмінно – привабливою та красивою.

На одній із фотосесій – з конем – Брежнєва навіть оголила трохи свої груди

До речі, в відносно недавньому інтерв’ю, співачка так прокоментувала своє особисте життя після розлучення з українським продюсером Костянтином Меладзе.

«Чи у стосунках сьогодні Віра Брежнєва?» – запитала в артистки ведуча.

 

«Я можу сказати так – так, я у стосунках. Я в ідеальних стосунках… із самою собою, – заявила співачка. – І це найголовніші стосунки, найважливіші стосунки, які я побудувала із самою собою. І зараз у мене стосунки з усіма людьми та з усім світом – вони, звісно, уже зовсім інші».

За словами співачки, у стосунках із майбутнім партнером їй важливо почуватися добре.

«Якщо я почуваюся із цією людиною погано, то навіщо тоді?» – зазначила Віра Брежнєва.

ДОВІДКОВО:

  • Брежнєва і Меладзе таємно одружилися 22 жовтня 2015 року в Італії. Спільних дітей у пари немає.
  • До повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ подружжя жило і працювало в Росії. У березні 2022 року Брежнєва повідомила, що покинула Росію і живе в Італії.
  • 8 жовтня 2023 року співачка сказала, що вони з Меладзе розлучилися ще 2022 року. Причин розлучення вона не називала. Меладзе розлучення із Брежнєвою не коментував.
  • Він замовчує повномасштабне вторгнення РФ в Україну. За словами українського шоумена Андрія Данилка, який підтримує зв’язок із продюсером, Меладзе «дуже складно виїжджав із Росії», а зараз перебуває в Італії.
  • Після розлучення Брежнєва публічно дякувала Меладзе за написані для неї пісні.

Віра Брежнєва усю війну активно підтримує Україну



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.