Пт. Вер 20th, 2024

Вона проста та красива

Різні види боб-каре останніми часом стали популярними. Кожного сезону актуальним стає нова варіація стрижки. І у 2024 році стилісти називають саме шеггі-боб.

У чому особливість цієї популярної зачіски

Текстурований або шеггі-боб – це стрижка з м’якими пасмами різної довжини та вираженим градуюванням. Така зачіска виглядає об’ємно, але при цьому не потребує складного укладання. Вам потрібно просто підкреслити багатошаровість волосся, надаючи форму пасмам.

Це універсальний варіант боба, який може бути в короткому або більш подовженому варіанті. Але краще, якщо найдовші пасма опускатимуться максимум до лінії плечей. Доповнити цю зачіску можна чубчиками.

Ця трохи недбала і пишна стрижка підходить жінкам з густим, прямим або кучерявим волоссям. Власницям тонкого волосся теж підійде така стрижка, але їм доведеться витрачати більше часу, для укладання локонів.

Відмінно доповнить цю стрижку правильне фарбування. Стилісти радять вибирати варіанти з додаванням відблисків і світліших пасом. Це красиво підкреслить текстуру волосся та зробить зачіску ще кращою.

Джерело: Today.ua

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.