Чт. Вер 19th, 2024

Зачіска є невід’ємною складовою вашого іміджу

Якщо жінці набридає зачіска і вона хоче змінити імідж, головне – підходити до вибору нової стрижки усвідомлено, аби похід до перукаря не обернувся розчаруванням. Однак слід пам’ятати, що волосся відростає, і все можна виправити.

Овен

Овни досить впевнені в собі, пристрасні і рішучі, а все тому, що ними керує планета Марс. В душі вони бунтарі, тому їм найкраще підходять стрижки з «рваними» пасмами, текстурою і об’ємом.

Телець

Тельці надійні й вірні – так впливає на них Венера. Що стосується стилю, що Тельцям подобається класика. При виборі стрижки їм варто звернути увагу на варіанти середньої довжини, наприклад, лонг боб.

Близнюки

Близнюки – різнобічні, розумні і кмітливі, Також вони обожнюють експериментувати. Ідеальною для них стане стрижка французький боб з укороченим чубчиком.

Рак

Раки – досить чутливі й емоційні, і у них дуже мінливий настрій. Тому для них підходить довге волосся, яке дозволить змінюватися, в залежності від настрою: вони можуть зробити високий хвіст, гульку, низький хвіст, просто розпустити волосся або зробити його хвилястим.

Лев

Леви – сильні, горді і впевнені в собі. Найкраще їм підходять зачіски, як і їх внутрішній стан – шикарні, пишні й об’ємні.

Діва

Діви працьовиті, акуратні і водночас дуже творчі. Знахідкою для них стане стрижка боб до підборіддя – вона така ж, як і їх особистість.

Терези

Терези за своєю природою досить дипломатичні і тактовні. Крім того, вони є хорошим другом і партнером, і шукають ці якості в інших. Найбільше їм пасує щось м’яке і романтичне, наприклад, розкішні довгі хвилі.

Скорпіон

Скорпіони – рішучі і сильні, у них дуже добре розвинена інтуїція. Ідеальною стрижкою для жінок стане прямий боб з рівною лінією зрізу, відмінно підходить для цього.

Стрілець

Стрільці, як правило, дуже оптимістичні, цілеспрямовані і волелюбні. Зазвичай вони відмовляються чітко слідувати за тенденціями і роблять те, що їм подобається. Ідеальна стрижка – це піксі.

Козоріг

Козороги дуже вимогливі до себе і самокритичні. Вони ніколи не виберуть стрижку спонтанно, а вивчать всі можливі варіанти, перш, ніж йди до перукаря. Чудовим варіантом для Козерогів є стрижки до плечей.

Водолій

Водолії завжди відрізняються оригінальністю. Вони легко виходять за рамки і терпіти не можуть банальні речі. Цікавою зачіскою для них стане стрижка чоппі боб.

Риби

Риби випромінюють творчу енергію, а також вони дуже чутливі й емоційні. Ідеальна стрижка для них з чубчиком-фіранкою в стилі 70-х, наприклад, у стрижці шеггі.

Джерело: Главред

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.