Чт. Вер 19th, 2024

І поставили їх на місце

Принцеса Діана у різних образах

Одягом можна продемонструвати свій настрій і навіть характер. Зокрема, таким прийомом скористалися п’ять відомих жінок, які таким чином хотіли помститися своїм колишнім.

З часом такі вбрання стали називати «Сукнями помсти».

Знаменитості через деякий час після розлучень і розставань з’являлися на публіці в розкішному вбранні, яке ставало сенсацією і посланням на кшталт «дивися, що ти втратив». «Сукні помсти» помітили на таких знаменитостях:

Принцеса Діана

29 липня 1994 року принцеса Діана з’явилася на вечері Vanity Fair. Авторство сукні належить грецькій дизайнерці Крістіні Стамболіан. Сукня була виготовлена з важкого чорного оксамиту, мала відкриті похилі плечі і декольте-серце. Поділ був асиметричним, а від талії тягнувся легкий шифоновий хвіст, що спадав на її витончені стегна.

У пресі вбрання назвали сукнею помсти, оскільки вона одягла її того ж дня, коли вийшло скандальне інтерв’ю її чоловіка Чарльза, в якому він заявив про свої стосунки з Каміллою Паркер-Боулз.

Наталі Портман

Голлівудська акторка вирішила наслідувати приклад британської аристократки, коли її шлюбу настав кінець. Після того, як стало відомо про зраду її чоловіка Бенджаміна Мільп’є, акторка з’явилася на шоу «Джиммі Кіммел у прямому ефірі!». На ній була чорна мінісукня з імітацією спідньої білизни під низом. Вигляд у вбрання був дуже зухвалим.

Дженніфер Лопес

Після звістки про розлучення з Беном Аффлеком Дженніфер з’явилася на кінофестивалі в Торонто у срібній сукні з вирізами з боків. Сукня від Tamara Ralph була розкішна і смілива, а також демонструвала публіці, що Лопес позбулася татуювання, яке набила на честь Бена.

Мерая Кері

1997 року співачка з’явилася на церемонії вручення премії MTV Video Music Awards у сексуальному чорному топі та відповідній спідниці з розрізом.

Тоді вона щойно оголосила про своє розлучення з чоловіком Томмі Моттолою. У своїх мемуарах 2020 року Мерая написала, що Моттола здійснював «паралізаційний контроль» над нею під час їхніх стосунків, і що їхній шлюб «майже задушив мене до смерті», перш ніж вона пішла.

Емілі Ратаковскі

Відома модель покинула чоловіка Себастьяна Бір-Маккларда одразу після того, як дізналася про його зраду. За місяць після подання заяви на розлучення Емілі відвідала вечірку на честь 50-річчя журналу W у прозорій блискучій сітчастій сукні від Tory Burch.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.