Ср. Жов 2nd, 2024

Цікаві образи на повсякдень

Осінь повільно, але впевнено вступає у свої права, і час подумати про теплі та багатошарові луки. Якщо нещодавно ще можна було експериментувати з літніми сукнями та легкими куртками, то тепер варто звернути увагу на комфортні, але модні рішення.

Водолазка + леопардові джинси + пальто

Леопардовий принт на піку популярності. Для повсякденного образу оберіть джинси з високою посадкою та анімалістичним принтом, чорну водолазку і довге пальто в тон. Доповніть лук об’ємною сумкою та ботильйонами.

Водолазка + замшевий піджак + прямі штани

Образ у коричневих відтінках допоможе вам виділитися. Скомбінуйте прямі штани з водолазкою більш насиченого кольору і замшевим піджаком. Завершать образ ботильйони з вузькими носками, стильна сумка та золоті прикраси.

Водолазка + костюм із жилетом + пальто

Для ділових зустрічей або офісу підійде образ з контрастною водолазкою. Виберіть костюм у тонку смужку з жилетом і штанами, доповніть червоним гольфом і теплим пальтом. Завершіть лук мініатюрною бордовою сумкою та взуттям на високих підборах.

Водолазка + шкіряна сорочка + джинси

Для «бабиного літа» ідеально підійде комбінація джинсів, білого гольфу та шкіряної сорочки або куртки. Додайте грубі черевики або зручні кросівки — це варіант на кожен день.

Светр + спідниця міді

Строгу спідницю-олівець можна поєднати з яскравим светром. Додайте акценти масивними прикрасами, такими як кольє, браслети та сережки. Завершать образ високі чоботи та містка замшева сумка.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.